Sign Up | Log In

Како да се убијем таблетама или да много боли

Хипотермија - смрзавање
Натопите одећу водом, уђите у замрзивач или се закопајте у снег. Ако сте у близини велике количине воде ( нпр. Северно море ) температуре око 0 степени, то је посебно повољно јер је довољно провести 15 минута у таквој води. Проблем је што се због успоравања метаболизма због хладноће може преживети и ако вас пронађу након неколико сати.

Самообезглављивање аутомобилом
Потребан је аутомобил и канап.
Завежите један крај канапа око врата, а други за неки веома чврст објекат. Уђите у аутомобил и дајте гас до даске. Када достигнете крај канапа, ваша глава бива откинута. Пазите да искористите довољно канапа и - вежите појас!
У држави Вашингтон у Сједињеним Америчким Државама, неко је применио овај метод. Искористио је око 7.5 метара канапа, што је јако кратко, али вероватно је имао страшно добра кола.

Купање у киселини
Потребна је велика количина јаке киселине.
Наспите киселину у каду. Ускочите унутра.

Аутомобил бомба. Потребан је експлозив.
Направите бомбу код куће и закачите је за свој аутомобил. Одвезите се са осмехом на лицу, а пре тога поразговарајте са комшијама о томе како вам баш добро иде и како је живот леп... само да вам не прете разне терористичке организације. Да би сте збунили полицију, држите у џепу папир на коме су исписани телефонски бројеви страних амбасада. Уз сваки број додајте неколико насумичних "шифрираних знакова" и велики број са знаком за долар или еуро поред.

Самоубиство је активни или пасивни аутодеструктивни чин у којем човек свесно и намерно одузима себи живот, због различитих мотива. У аутодеструктивна понашања се, осим самоубиства, убрајају и покушај самоубиства, планирање или само размишљање о самоубиству и све врсте самоозлеђивања. Самоубиство је један од ретких феномена који је потпуно ослобођен, полних, расних, културолошких, вредносних, временских и узрасних граница.

Према психоанализи, самоубиство је чин аутоагресије, израз садизма супер-ега који се окренуо против саме особе. Самоубиство је очајнички протест, оно је чин побуне ега против тиранског суперега и, истовремено, последњи покушај задобијања његове наклоности. Самоубиство је, према Фројдовој теорији нагона, најдиректнији израз нагона смрти, односно импулса за тоталном аутодеструкцијом.

Многе особе реагују суицидалним идејама у кризним ситуацијама, а да могу проћи године да их не остваре, или користе суицидалне интенције да би изазвале пажњу околине. Ипак, на сваку суицидалну тежњу треба на време обратити пажњу. Превенција суицида заузима важно место у медицинским и социјалним услугама.

Иако на први поглед свако самоубиство изгледа као дубоко лични чин,... уништавајући свој живот самоубица доводи у питање темељну вредност друштва - људски живот: што ову појаву чини друштвеном девијацијом...и социјалним проблемом због масовности и због узрока и последица које имају дубоко социјално значење...
15 14 13 12 10 9 8 7

NOTE: Many features on the Young Web site require Javascript and cookies. You can enable both via your browser's preference settings.

©2013 Young - Privacy Policy - Terms of Service..